Welkom op de site voor Zappa-dag 2014!!!
Tweede Zappadag Tilburg
12 oktober 2014
Hall of Fame
Deuren open: 14.00 uur
Entree: € 10,00 (verkoop aan de deur. Let op: Geen pinautomaat aanwezig!)
In de Hall of Fame in Tilburg vindt zondag 12 oktober de tweede Tilburgse Zappadag plaats. Vanaf 14.00 uur spelen meerdere artiesten de muziek van Frank Zappa.
Onder hen MagNiFZnt, Lokohank en jazzdrummer Onno Witte met een speciaal Zappa-project.
De tweede?
De eerste Zappadag was vorig jaar drukbezocht en zorgde voor veel positieve reacties. Genoeg reden voor de organisatie om werk te maken van een tweede editie. Die vindt dit jaar plaats op zondag 12 oktober, wederom in de Hall of Fame aan NS-plein 5 in Tilburg. De eerste Zappa-klanken klinken rond 14.00 uur, het laatste optreden duurt tot ongeveer 21.00 uur.
Zappa-stukken en een quiz
Het saxofoonkwartet Tango & Zo trapt de Zappadag af met gearrangeerde nummers van Zappa. Daarna is het de beurt aan de band Lokohank en gastmuzikanten. Er is een Zappa-quiz, waarna het Zweedse duo MagNiFZnt het podium betreedt. Jazzdrummer Onno Witte speelt samen met studenten van Fontys Hogeschool voor de Kunsten speciaal voor deze dag een Zappaproject, waarna meerdere muzikanten de avond afsluiten met een spetterende finale.
Vinyl en schilderperformance
Voorafgaand en tussen de optredens draait dj, Zappa-kenner en Tilburgs nachtburgemeester Gert Brunink Zappa-vinyl. Ook vindt tijdens het event in de foyer een doorlopende schilderperformance door Renate Engelen plaats. De entree voor de Zappadag bedraagt 10,- euro. Voor bezoekers jonger dan 16 jaar is de toegang gratis. Let op: er is géén pinautomaat aanwezig.
Contact
Thisclaimer
© 2020 Henk Vroon / Hypercow